Karla & Hans ter Beest

Karla & Hans ter Beest

Deventerweg 60 Holten

0618094567 0638056062

karla@dailyessentials.biz

Circle Image

Ons verhaal

Voorheen was ik, Karla werkzaam in de gezondheidszorg. Daar werden dienstverbanden steeds weer opnieuw omgezet waardoor ik werktijden moest werken die niet meer te combineren zijn met een gezin. Ook draait de zorg niet meer om de persoon die je de aandacht geeft, maar om productiecijfers en geld. Dit is de reden waarom ik besloten heb deze baan op te zeggen en de toekomst op te gaan bouwen met dit bijzondere bedrijf.

Ik, Hans ben op dit moment nog werkzaam als technisch adviseur. Ook ik werk na een fulltime baan aan een gezondere en betere toekomst, door met dit bedrijf te gaan samenwerken. Reden hiervoor is dat ik meer financiele zekerheid op wil bouwen voor onze toekomst.

Inmiddels deelt Karla haar eigen tijd in, heeft ze meer tijd voor onze zoon. Kiezen we zelf onze collega's en verdient ze binnen een half jaar, meer dan toen ze nog werkte voor de werkgever.  

Wij hebben nu al veel meer vrijheid om echt van het leven te genieten.

Wat ons het meest aansprak was de positiviteit van het bedrijf, de gelijke en eerlijke kansen die iedereen er krijgt en de zelfstandigheid die een ieder heeft in het werken bij Forever Living Products.